За нас

Основен предмет на дейност на “ЛЕБЕД ТУР” са посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екскурзии и мероприятия, конгресен туризъм, организиране и продажба на екскурзии и почивки за български граждани в чужбина.
Основни външни пазари, на които дружеството оперира като приемащ туроператор са: Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Македония, Чехия, Словакия, Унгария, Сърбия, и др.
Дружеството поддържа дългосрочни, стабилни и перспективни бизнес взаимоотношения със сериозни туроператорски структури на тези пазари.
За летния туристическия сезон разполагаме с договориран контингент на Българското Черноморско крайбрежие.
Туроператорската структура на “ЛЕБЕД ТУР” ЕООД включва централен офис находящ се в гр.Приморско, има офис в КИПЪР -ПОЛИС . Дружеството специализира своята дейност в български туристически комплекси и центрове основно: Бургас,Крайморие,Черноморец, Созопол, Приморско, Китен,лозенец,Царево,Синеморец,Резово .В Кипър- комплексите –Пафос,Полис,Лимасол,Ларнака и др.
С цел подобряване качеството на обслужване на своите туристи “ЛЕБЕД ТУР”ЕООД има разработена своя собствена програма от допълнителни екскурзии и мероприятия, а така също и екип от екскурзоводи, притежаващи необходимата професионална и езикова квалификация.
Друг опълнителен елемент от дейността на дружеството е организирането и продажбата на екскурзии и почивки на български граждани в чужбина – Турция,Гърция,Кипър и др.
Основен сегмент от пазара за дружеството представляват клиентите със средни за страната доходи, с оглед на дългосрочна стратегия за развитие на масов, а не на ексклузивен туризъм и поради тази причина акцента се поставя върху по-достъпните автобусни и самолетни екскурзии и почивки.
Друго направление, по което работи активно „ЛЕБЕД ТУР” е издаването на самолетни билети за цял свят, организирането на индивидуални пътувания, конгресен, бизнес и поклонически туризъм.
Отчитайки политическите и икономически тенденции на развитие на страните от Централна и Източна Европа, “ЛЕБЕД ТУР”ЕООД се насочва към разширяване на своето присъствие на нови и перспективни туристически пазари, както от страна на приемащ, така и от страна на изпращащ туроператор.